Lancering Ik was hier 010: een uniek initiatief

Jeugdtheater Hofplein is aangesloten bij Ik was hier. Het unieke initiatief van ruim 50 samenwerkende Rotterdamse culturele instellingen om publiek bewust te maken van de mogelijkheid om middels een nalatenschap kunst en cultuur in Rotterdam te ondersteunen en door te geven aan een volgende generatie.

Wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur & Toerisme): “Veel Rotterdammers dragen de diversiteit aan cultuur in onze stad een warm hart toe. Ze weten niet altijd dat een nalatenschap, hoe klein ook, een groot verschil kan maken voor culturele organisaties in de stad. Met deze campagne worden daar flinke stappen mee gezet!”

Op ikwashier010.nl vind je meer informatie over nalaten aan kunst en cultuur in Rotterdam en bijvoorbeeld een handig stappenplan over wat je moet doen om een nalatenschap te regelen. Ook vind je hier alle bij Ik was hier aangesloten instellingen.

Nalaten aan Hofplein

Nalatenschappen zijn van grote waarde voor Hofplein. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om nog meer kinderen en jongeren te laten deelnemen, een bijzondere maker een opdracht te verstrekken, een specifiek onderwijsproject te ontwikkelen of die lang gedroomde locatievoorstelling te realiseren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een nalatenschap aan Jeugdtheater Hofplein? Bekijk dan deze pagina en neem gerust contact op, we vertellen je er graag meer over.

 

Info

Jeugdtheater Hofplein is aangesloten bij Ik was hier: een informatief platform over nalatenschappen aan kunst en cultuur in Rotterdam.