Archieven

Rotterdam-Noord

wo 30 januari 2019

Naast voorstellingen, festivals en films kan je nu ook theaterlessen nemen in hét Hofpleintheater! Gevestigd in het kleurrijke pand in Rotterdam Noord, heeft Hofplein op maandag en woensdag aanbod voor peuters, kleuters, kinderen en jongeren!

Delfshaven

wo 30 januari 2019

Kom naar Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam Delfshaven en je loopt een bruisend theater pand in! Hier is theateraanbod van dinsdag tot en met donderdag en op zaterdag en zondag voor verschillende leeftijden.

Rotterdam-Zuid

wo 1 juni 2016

Op zaterdag wordt het Montfort College omgetoverd tot een waar Jeugdtheater! Deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar en ouder gaan dan aan de slag met theater, zang en dans.

Nesselande

ma 30 mei 2016

Iedere zaterdag wordt het Passe-Partout in Nesselande omgetoverd tot een waar Jeugdtheater! Deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar en ouder gaan hier aan de slag met theater, zang en dans.

Lansingerland

ma 30 mei 2016

Het theateraanbod van Jeugdtheater Lansingerland is vanaf september 2017 op woensdag in het Wolfert Lyceum in Bergschenhoek. Deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar en ouder maken hier theater.

Krimpen a/d IJssel

ma 30 mei 2016

Iedere zaterdag wordt de Tuyter omgetoverd tot een waar Jeugdtheater! Deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar gaan dan aan de slag met toneel, dans en zang.

Hoogvliet

ma 30 mei 2016

Op maandag wordt de Zalmplaatschool omgetoverd tot een waar Jeugdtheater! Hofpleiners in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar en ouder maken hier theater.

Hillegersberg

Hillegersberg

ma 30 mei 2016

Deze jonge locatie is populair bij veel kinderen en jongeren uit Hillegersberg en omgeving. Op maandagmiddag en avond komen zij in grote getale om hier theater te maken.

Barendrecht

wo 2 maart 2016

Op zaterdag wordt een gedeelte van de Waterpoort en ODS De Zeppelin omgetoverd tot een waar Jeugdtheater! Van peuter- en kleutertheater tot theateraanbod voor de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar en ouder.