NIETS speelt op het Jonge Harten Theaterfestival in het Grand Theatre Groningen

De openingsvoorstelling van dit seizoen, NIETS, gaat nog een keer spelen! Niet in het Hofpleintheater, maar in het Grand Theatre Groningen tijdens het Jonge Harten Theaterfestival op 27 november 2021 om 20.00 uur.

Jonge Harten is een negendaags festival met theater, performance, dans en meer in Groningen. Over onderwerpen die ertoe doen, die blijven hangen. Voorstellingen die je uitdagen om niet op safe te spelen. Soms ongemakkelijk, vaak herkenbaar, maar altijd reden tot gesprek. En of je daar naar kijkt? Nee. Je ervaart! Op alle mogelijke manieren.

We zijn ongelofelijk blij en trots dat we zijn uitgenodigd om te komen spelen en dat onze spelers nog een keer dit verhaal aan een nieuw publiek mogen laten zien. Het verhaal dat vragen oproept over de angst voor een zinloos leven en over de onmogelijke opgave om te bewijzen dat het leven wel degelijk zin heeft.

Kaartjes reserveren? Dat kan hier!
Meer informatie over Jonge Harten? Klik hier.

Info

De openingsvoorstelling van dit seizoen, NIETS, gaat nog een keer spelen! Niet in het Hofpleintheater, maar in het Grand Theatre Groningen tijdens het Jonge Harten Theaterfestival.