NIEUW! KORTE THEATERCURSUS

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het is om zelf op toneel te zitten? Maar wil jij je niet meteen inschrijven voor een heel seizoen? Dan is dit je kans! Doe mee met de korte cursus en volg een aantal lessen waarin je uit kunt zoeken of toneel spelen wat voor jou is!

Je gaat aan de slag met personages. Wie ben ik en wat speel ik? Je leert verschillende emoties spelen, onderzoekt waar een scène over gaat, wat je met tekst of juist zonder tekst vertelt én hoe en waar in de ruimte de scène zich afspeelt. Gebruik je fantasie, ga de vloer op, maak iets en kijk naar elkaar. Dat is wat je gaat doen bij de korte cursus.

Ben jij 9, 10 of 11 jaar? Dan volg je ook een uur dansles, waar de focus ligt op beweging en hoe je dit gebruikt bij het spelen.

In de laatste les presenteer je met je groep iets van wat je geleerd en gemaakt hebt. Uiteraard kun je vervolgens ook gewoon doorgaan met theater door deel te nemen aan de andere korte cursussen.

Meer weten over de korte cursus? Klik hier!

Info

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het is om zelf op toneel te zitten? Maar wil jij je niet meteen inschrijven voor een heel seizoen? Dan is dit je kans! Doe mee met de korte cursus en volg een aantal lessen waarin je uit kunt zoeken of toneel spelen wat voor jou is! Je gaat […]