Nieuwe leden raad van toezicht: Abigail Norville en Rohini Patandin

Trots en verheugd mogen we twee nieuwe leden welkom heten aan de raad van toezicht: Abigail Norville (links) en Rohini Patandin (rechts).

‘Beide vrouwen staan midden in de samenleving en hebben een sterk en breed georiënteerd profiel. Zij zijn hiermee een waardevolle toevoeging voor onze organisatie. We verheugen ons erop om met hen de krachten te bundelen en te bouwen aan een Jeugdtheater Hofplein waar ieder kind en iedere jongere in Rotterdam welkom is.’ – Caroline Pietermaat, algemeen directeur Jeugdtheater Hofplein.

Abigail Norville is plaatsvervangend secretaris-generaal bij het ministerie van VWS en tevens lid van de raad van toezicht van Un1ek onderwijs en opvang. Rohini Patandin is arbeidsrechtadvocaat, eigenaar van Inhouselegal Advocatuur en is gastdocent arbeidsrecht.

Info

Trots en verheugd mogen we twee nieuwe leden welkom heten aan de raad van toezicht: Abigail Norville (links) en Rohini Patandin (rechts). ‘Beide vrouwen staan midden in de samenleving en hebben een sterk en breed georiënteerd profiel. Zij zijn hiermee een waardevolle toevoeging voor onze organisatie. We verheugen ons erop om met hen de krachten […]