Oproep: zing jouw favoriete (junior) songfestival hit

Oproep: zing jouw favoriete (junior) songfestival hit

In mei staat de hele stad, ondanks corona, in het teken van het Eurovisie Songfestival. Jeugdtheater Hofplein werkt met een groot aantal organisaties samen om in Rotterdam Noord een fantastisch programma te maken. Een onderdeel daarvan is de Jongeren Route door Noord.
Tijdens de wandeling zijn er verschillende locaties waar je een doe-opdracht kunt uitvoeren en op andere plekken moet je vragen beantwoorden. Voor deze wandeling wordt in het Hofpleintheater een speciale vitrine ingericht en hierbij kunnen wij jouw hulp gebruiken.
 

Hoe kan jij ons helpen:

Stuur een filmpje op waarop jij jouw favoriete (junior) songfestival hit zingt. Jouw filmpje wordt dan met andere filmpjes getoond in het Hofpleintheater!
 

Meedoen?

Film met het beeld liggend, zorg dat jouw stem en muziek in balans zijn en stuur jouw filmpje uiterlijk zondag 25 april (via wetransfer.com) naar kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl

Info

Neem je favoriete Eurovisie Songfestival hit op, stuur het naar ons toe en dan wordt jij, samen met anderen, getoond in het Hofpleintheater tijdens de ‘Jongeren Route door Noord’! Deadline: zondag 25 april.