Publiek in gesprek met spelers en dit weekend laatste voorstellingen van ‘De loop der dingen’ in Hofpleintheater

Zaterdagavond en zondagmiddag zijn alweer de laatste voorstellingen van ‘De loop der dingen’ te zien in het Hofpleintheater. Afgelopen week was er veel aandacht voor deze korte reprise, zoals vrijdagavond tijdens een nagesprek met de spelers en de bezoekers.

Een dag eerder waren spelers Max en Joëlle te beluisteren tijdens een radiouitzending van FunX en werd een eerste Open Mic Sessie georganiseerd waarbij jongeren, naar aanleiding van de voorstelling, met elkaar in gesprek gingen over hun invloed op de wereld.

Vrijdagavond was er opnieuw grote belangstelling tijdens een nazit waarbij door spelers vragen van bezoekers werden beantwoord. Ook deelden spelers hun ervaringen over het meespelen in deze bijzondere en tekstloze voorstelling.

Het is dit weekend voorlopig voor de laatste maal dat de voorstelling, geregisseerd door de internationaal opererende regisseur Gregory Caers, te zien zal zijn. Tickets voor de voorstelling zijn online verkrijgbaar via deze website.

Scènefoto: Kjell Betlem

Info

Zaterdagavond en zondagmiddag zijn alweer de laatste voorstellingen van ‘De loop der dingen’ te zien in het Hofpleintheater. Afgelopen week was er veel aandacht voor deze korte reprise, zoals vrijdagavond tijdens een nagesprek met de spelers en de bezoekers. Een dag eerder waren spelers Max en Joëlle te beluisteren tijdens een radiouitzending van FunX en […]