Schuif donderdag 11, vrijdag 12 of zaterdag 13 mei gezellig aan met familie en vrienden met het speciale Finale-Maaltijd-Arrangement

Schuif donderdag 11, vrijdag 12 of zaterdag 13 mei gezellig aan met familie en vrienden. Met het speciale Finale-Maaltijd-Arrangement ben verzekert van niet alléén een onvergetelijke, maar ook nog eens een relaxt begin van je theateravond.

Voorafgaand aan de premièrevoorstellingen van ‘Wolfen’, ‘Go Ask Alice’, ‘Verzuipen in de macht’ óf ‘Vadertje en moedertje spelen’ serveert onze keukenbrigade twee gezonde en verse dagsoepen, een lekkere pastasalade en zorgen we voor een flinke portie gezelligheid met muziek en live performances.

Bij aankomst in het Hofpleintheater word je welkom geheten en verwezen naar je gereserveerde plek in onze podiumfoyer. Je kunt kiezen uit een verse courgettesoep of tomatensoep (of gewoon lekker allebei proeven…) en hierna genieten van een frisse pastasalade met parmezaanse kaas of gebakken spekjes als supplement. Tot slot serveren we je een lekker kopje koffie, thee of chocomelk.

Kortom, geen gestress en gehaast, maar een ontspannen begin van je theaterbezoek. Boek nu het Finale-Maaltijd-Arrangement voor slechts € 7,50 per persoon en kom gewoon wat eerder naar het theater. Let op: het arrangement is alleen vooraf en online te reserveren via een klik hier!

Info

Schuif donderdag 11, vrijdag 12 of zaterdag 13 mei gezellig aan met familie en vrienden. Met het speciale Finale-Maaltijd-Arrangement ben verzekert van niet alléén een onvergetelijke, maar ook nog eens een relaxt begin van je theateravond. Voorafgaand aan de premièrevoorstellingen van ‘Wolfen’, ‘Go Ask Alice’, ‘Verzuipen in de macht’ óf ‘Vadertje en moedertje spelen’ serveert […]