Stem op Jeugdtheater Hofplein!

Stem op Jeugdtheater Hofplein in de finale van Help Nederland Vooruit!

You’ll never zit alone is finalist in de actie Help Nederland vooruit van ING Bank. Het project met de meeste stemmen wint het grootste geldbedrag (max. € 5.000). Stem op Hofplein via deze link en vraag jouw familie, vrienden en bekenden dat ook te doen.

Bedenk je eigen actie
Kom met jouw klas, spelersgroep, Hofplein-locatie of vriendengroep in actie! De cast van Wonderland ging je al voor, check hieronder de video. Zij zamelden geld in en adopteerden een stoel waar ‘Cast & crew Wonderland 2019’ op komt te staan. Helemaal te gek! Kom ook in actie en vraag je theatercoach en gastvrouw op locatie om hulp.

Heb je nog andere ideeën? Deel ze met ons! Alle hulp is welkom. Vertel het jouw theatercoach, of bel naar 010 -243 50 55. Mailen kan ook: communicatie@jeugdtheaterhofplein.nl.

Info

Stem op Jeugdtheater Hofplein in de finale van Help Nederland Vooruit! You’ll never zit alone is finalist in de actie Help Nederland vooruit van ING Bank. Het project met de meeste stemmen wint het grootste geldbedrag (max. € 5.000). Stem op Hofplein via deze link en vraag jouw familie, vrienden en bekenden dat ook te […]