• Home
  • Steun Hofplein Particulier

Steun Hofplein als particulier

Vrienden van Hofplein

De jaarlijkse financiële steun van onze Vrienden draagt in de eerste plaats bij aan de activiteiten voor de kinderen en jongeren van Jeugdtheater Hofplein. En soms aan bijzondere projecten zoals nieuwe stoelen, vervanging van de vleugel, etc. Vriend worden kan al vanaf € 50,- per jaar. Tip: geef een Vriendschap cadeau aan een theaterliefhebber!

Je ontvangt:

  • Twee maal per seizoen digitale vriendenpost
  • € 2,50 korting op voorstellingen van Hofplein
  • Een uitnodiging per seizoen voor een exclusief kijkje achter de schermen of ontmoeting met een maker van één van de voorstellingen
  • Een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst waar je wordt bijgepraat over nieuwe plannen, activiteiten, financiën en bestedingen van de vriendenclub-bijdrage

Giften

Eenmalige en periodieke giften helpen Jeugdtheater Hofplein om nog meer kinderen en jongeren het plezier en de verrijking van theater te laten ervaren. Kies zelf of je Hofplein eenmalig, maandelijks of jaarlijks steunt. Wat je ook kiest, jouw bijdrage wordt altijd goed besteed!

Ook steunen mensen op bijzondere momenten in hun leven Hofplein. Door in plaats van cadeaus, een donatie aan Jeugdtheater Hofplein te vragen aan hun gasten. Om een specifiek project mede mogelijk te maken, of om bij te dragen aan de algehele missie van Hofplein.

Omdat Hofplein een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (Culturele ANBI) is, kan schenken ook voor de donateur voordelig zijn. Meer informatie over de voorwaarden om met belastingvoordeel te doneren is te vinden op de website van de Belastingdienst en met de calculator van het ANBI.

Adopteer een stoel

In de zomer van 2020 werden de – toen ruim 20 jaar oude – theaterstoelen en vloerbedekking in het Hofpleintheater vervangen zodat ook de huidige en toekomstige generaties kinderen en jongeren weer lekker op het puntje van een goede stoel zitten. De zaal en vloerbedekking hebben een verrassend ontwerp gekregen waardoor je bij binnenkomst letterlijk de zaal in wordt gezogen. De nieuwe stoelen zijn gerealiseerd dankzij enthousiaste bijdragen van Hofpleiners, vrienden, ambassadeurs, fondsen en bedrijven.

Ook jij kan jouw eigen stoel in het Hofpleintheater kiezen. Adopteer een of meerdere stoelen voor een periode van 5 jaar. Dit kost eenmalig € 400,- per stoel. Je kan je eigen plek(ken) in de zaal kiezen en ook zelf een kort tekst of naam doorgeven die we op de stoel kunnen vermelden.

Vriendenloterij

Speel je mee in de Vriendenloterij? Kies dan Jeugdtheater Hofplein als jouw eigen goede doel. Deelnemers aan de Vriendenloterij kunnen namelijk zelf kiezen voor welk goed doel ze willen spelen en Hofplein is één van de goede doelen van de Vriendenloterij. Minimaal 40% van je lotprijs gaat zo naar Hofplein.

Speel je al mee in de Vriendenloterij of ga je dat doen? Vergeet dan niet Hofplein aan te melden als jouw goede doel!