Theater voor een tientje!

Theater voor een tientje!

In een tijd waarin alles duurder blijft worden en steeds meer kinderen, jongeren en gezinnen niet meer kunnen meedoen aan de leuke dingen die het leven mooier maken, gaat Jeugdtheater Hofplein door met de actieTheater voor een tientje.

Alle kaarten voor Aladdin van het Afrikaanderplein kosten daarom voor zowel kinderen als voor volwassenen slechts € 10,-

Ook voor Hofplein is het een financieel lastige tijd. Toch vinden we het nog steeds het allerbelangrijkste én allerleukste om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en gezinnen met elkaar de magie van theater te laten beleven.

Bezoekers voor wie het normale tarief van € 15,- geen probleem is, kunnen Hofplein steunen door bij Aladdin van het Afrikaanderplein kaarten voor de normale prijs te reserveren. Zo help jij Hofplein om de actieprijs van € 10,- mogelijk te blijven maken voor gezinnen voor wie theaterbezoek anders financieel niet (meer) haalbaar is. Want ook voor Hofplein is het een financieel lastige tijd. Toch vinden we het nog steeds het allerbelangrijkste én allerleukste om zoveel mogelijk kinderen, jongeren en gezinnen met elkaar de magie van theater te laten beleven.

Met deze prijsverlaging willen we het ons publiek iets makkelijker maken om de warmte buitenshuis op te zoeken. Juist in deze tijd gaat er niets boven je samen laten meevoeren in de verhalen en verbeelding op toneel… in een warm Hofpleintheater, zodat je thuis ook nog eens de verwarming uit kan laten! De kaartprijzen op voordeelvrijdagen en met de Hofplein leerlingenpas liggen al onder de € 10,- en die blijven tijdens deze actie gewoon geldig.

 

Aladdin van het Afrikaanderplein

Aladdin groeit op het bruisende Afrikaanderplein in Rotterdam op. Hier doet zijn moeder haar boodschappen en Aladdin speelt er vaak samen met zijn vrienden. Tussen de kraampjes met groenten en kruiden gebeurt altijd wel wat. Hier voelt hij zich thuis.

Vandaag is een belangrijke dag, want Aladdin gaat naar de middelbare school. En daarvoor moet hij voor het eerst in zijn leven de vertrouwde Afrikaanderwijk verlaten, waar ook zijn beste vrienden wonen, en de Erasmusbrug over naar Rotterdam-Noord.

Op zijn nieuwe school is het allemaal heel anders, daar heeft iedereen dure iPhones en draagt iedereen merkkleding. Hij wordt geconfronteerd met het feit dat hij thuis niet zoveel te besteden heeft en hij voelt zich niet echt op zijn gemak, hij durft niemand te vertellen dat hij in de Afrikaanderwijk woont. Vooral niet aan Jasmine!

Om indruk te maken doet Aladdin zich anders voor dan hij werkelijk is… Maar, kan hij dat volhouden? En was dat eigenlijk wel nodig?

Geïnspireerd op het bekende verhaal uit Duizend-en-een-nacht.

  Volledige speellijst:
  Za 22 april 14.30 uur
  Za 22 april 19.30 uur
  Zo 23 april 14.30 uur
  Za 29 april 19.30 uur
  Zo 30 april 14.30 uur
  Ma 1 mei 14.30 uur
  Di 2 mei 14.30 uur
  Za 6 mei 19.30 uur
  Zo 7 mei 14.30 uur
  Ma 8 mei 10.15 uur (schoolvoorstelling)
  Ma 8 mei 12.30 uur (schoolvoorstelling)
  Do 11 mei 10.15 uur (schoolvoorstelling)
  Do 11 mei 12.30 uur (schoolvoorstelling)
  Za 13 mei 19.30 uur
  Zo 14 mei 14.30 uur
  Zo 21 mei 15.00 uur (Theater het Kruispunt)
  Ma 22 mei 10.15 uur (Theater het Kruispunt – Schoolvoorstelling)
  Ma 22 mei 12.30 uur (Theater het Kruispunt – Schoolvoorstelling)

 
Reserveer hier jouw kaartje. Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Info

In een tijd waarin alles duurder wordt en steeds meer kinderen, jongeren en gezinnen niet meer kunnen meedoen aan de leuke dingen die het leven mooier maken, gaat Jeugdtheater Hofplein door met de actie Theater voor een tientje.

Alle kaarten voor Aladdin van het Afrikaanderplein kosten daarom voor zowel kinderen als voor volwassenen slechts € 10,-