‘Hoeveel zou de wereld wegen’, een poëtische, grappige, ontroerende en verrassende voorstelling.

‘Hoeveel zou de wereld wegen’ van Theatergroep Fien is een grappige, ontroerende en verrassende voorstelling en neemt je mee naar een schuurtje. Vol geheimzinnig gereedschap en gekke apparaten. Het is de schuur van Rosies vader. Rosie krijgt er onverwacht bezoek van een mannetje met een pakketje. Een doos met daarin een antwoord. Maar waarop? Op welke vraag? Kunnen zeepaarden galopperen? Zijn sterren gaatjes in het donker?

Samen gaan ze op zoek welke vraag bij het antwoord hoort. Rosie ontdekt wat verdwijnen is. En wat je allemaal kunt zien met dichte ogen. Vinden ze de juiste vraag en durft Rosie die wel te stellen?

 

Over Theatergroep Fien
Theatergroep Fien maakt intieme, muzikale familievoorstellingen die de fantasie prikkelen en je meenemen naar plekken die je nog niet kende. Fien`s voorstellingen zijn ontroerend, grappig, verrassend èn poëtisch.

 

‘Hoeveel zou de wereld wegen’ is een must see voor de hele familie, dus mis het niet! Te zien op zondag 12 maart om 15.00 uur in de grote zaal, klik hier voor tickets.

Info

‘Hoeveel zou de wereld wegen’ van Theatergroep Fien is een grappige, ontroerende en verrassende voorstelling en neemt je mee naar een schuurtje. Vol geheimzinnig gereedschap en gekke apparaten. Het is de schuur van Rosies vader. Rosie krijgt er onverwacht bezoek van een mannetje met een pakketje. Een doos met daarin een antwoord. Maar waarop? Op […]