Update Coronavirus

De eerste voorzichtige versoepelingen van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn afgelopen dinsdag bekend gemaakt door minister-president Rutte. Helaas betekent dit voor Hofplein op dit moment nog niet dat de opgeschorte activiteiten kunnen worden hervat, ondanks dat een deel van de versoepeling betrekken heeft op onze doelgroep kinderen en jongeren. Zodra het wel kan, en natuurlijk hopen we dat dit snel is, laten we dat weten. Dan gaan we graag weer met alle Hofpleiners aan de slag, vanzelfsprekend met inachtneming van de dan geldende richtlijnen.

Ondertussen kun je thuis natuurlijk nog steeds meedoen aan de dagelijkse online theaterlessen, vanaf je eigen bank kijken naar voorstellingen en andere toffe activiteiten via de website en ons YouTube kanaal.

23 april 2020

Info

De eerste voorzichtige versoepelingen van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn afgelopen dinsdag bekend gemaakt door minister-president Rutte. Helaas betekent dit voor Hofplein op dit moment nog niet dat de opgeschorte activiteiten kunnen worden hervat, ondanks dat een deel van de versoepeling betrekken heeft op onze doelgroep kinderen en […]