Vanaf 19 mei weer binnen-activiteiten

Goed nieuws!!

Vanaf 19 mei a.s. kan een groot deel van de lessen, workshops en repetities binnen ín de studio’s, zalen en op toneel worden hervat. Door de aangekondigde versoepelingen, die weliswaar nog onder een klein voorbehoud zijn, zijn de nieuwe lessen van blok 3 en repetities na 19 mei weer binnen en kun je ook bijvoorbeeld weer je kinderfeestje bij Hofplein vieren. Een heel fijne stap voor alle Hofpleiners die niets liever willen dan weer ‘gewoon’ samen theater maken, ook als het buiten regent of stormt!

De voorstellingen voor publiek blijven nog wel opgeschort. Natuurlijk hopen we dat begin juni volgende versoepelingen worden aangekondigd en we daarna wel weer publiek mogen ontvangen.

Info

Goed nieuws!! Vanaf 19 mei a.s. kan een groot deel van de lessen, workshops en repetities binnen ín de studio’s, zalen en op toneel worden hervat. Door de aangekondigde versoepelingen, die weliswaar nog onder een klein voorbehoud zijn, zijn de nieuwe lessen van blok 3 en repetities na 19 mei weer binnen en kun je […]