Zaal- en studiohuur

Een zaal of studio voor úw event

Voor een presentatie, meeting, receptie of feestelijke ontvangst, kunt u ook terecht bij Jeugdtheater Hofplein. Met haar kleurrijke Hofpleintheater in hartje Rotterdam en De Theaterschool in Delfshaven heeft zij twee karakteristieke locaties die geschikt zijn voor groepen van 1 tot 500 personen.
In de sfeervolle theaterzalen, foyers en studio’s heeft Hofplein al menig zakelijk-, cultureel-of onderwijsgezelschap ontvangen. Bijvoorbeeld een presentatie in de theaterzaal in combinatie met een borrel in de foyer, een repetitie- of uitvoering van theater- en zanggezelschappen, lezingen en workshops. Alles is bespreekbaar! Een reservering wordt altijd op maat gemaakt en van te voren doorgesproken. Hofplein beschikt over up-to-date geluids- en presentatiemiddelen, heeft haar eigen horecafaciliteiten en werkt samen met cateringpartner Kookgemak.
 

Event met theatraal effect

Een ‘gewone’ vergadering? Kán. Maar een bijeenkomst met theatrale effecten zorgt net even voor wat meer impact. Een diner op het toneel met acteurs die úw verhaal vertellen? Of een concert met vocalisten die úw boodschap zingen? Een optreden tussendoor? Afhankelijk van het doel en de boodschap van uw bijeenkomst of activiteit kunnen wij extra theater toevoegen.

Neem voor (vragen over) het reserveren van ruimtes contact op met Romy via evenementen@jeugdtheaterhofplein.nl.

Hofpleintheater

Het theater aan het Benthemplein is in 2016 indrukwekkend verbouwd. Naast de grote zaal is er nu ook een vernieuwde levendige theaterfoyer en diverse workshopstudio’s.

De Theaterschool

Bij binnenkomst aan de Pieter de Hoochweg 222 voel je direct de passie voor theater! Het monumentale pand, is zoveel mogelijk in tact gelaten.