Wat doe jij deze zomer? Ga mee op theaterkamp!

Voor alle kinderen en jongeren van 9 t/m 12 jaar organiseren we in de zomervakantie van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 juli het Theaterkamp. Je maakt veel plezier, leert de fijne kneepjes van het theater maken en je maakt nieuwe vrienden!

Verblijf vijf dagen lang in een fantastisch mooi kamphuis, met openluchttheater, in de bosrijke omgeving van Hattem in Overijssel. Onder leiding van verschillende theatermakers ga je daar aan de slag met workshops spel, zang, dans, decor en kostuum.

Iedere ochtend je wordt je wakker gemaakt door onze eigen theaterkamp wekservice en begin je de dag met een stevige work-out. Na het ontbijt ga je aan de slag met een van de workshops of werk je met een groepje aan de eindvoorstelling. We sluiten de dag af met een bonte avond, een spannend bosspel of met verhalen rond het kampvuur. En natuurlijk is er ook ruimte voor een potje voetbal, een nachtelijke speurtocht of even hangen in de woonkamer met een goed boek. Overigens is het kamp ook voor niet-Hofplein leerlingen, je beste vriend of vriendin kan dus ook gezellig mee!

Workshops die je onder andere gaat volgen:

  • Stage Fighting
  • (Lied)Tekstschrijven
  • Soundscape
  • Fysiek theater (mime)
  • Grime
  • Kostuum
  • Decor

 
Het verblijf is inclusief busvervoer op dinsdag 17 juli, vier overnachtingen en alle maaltijden. Op zaterdag 21 juli zijn alle ouders uitgenodigd om de voorstelling te bezoeken, wordt er met zā€™n allen nog wat lekkers gegeten en gaat iedereen met eigen vervoer weer naar huis.

Schrijf je snel in, want er zijn maar 50 plaatsen voor het Theaterkamp.

Schrijf je nu in!

Info

Voor alle kinderen en jongeren van 9 t/m 12 jaar organiseren we in de zomervakantie van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 juli het Theaterkamp. Je maakt veel plezier, leert de fijne kneepjes van het theater maken en je maakt nieuwe vrienden! Verblijf vijf dagen lang in een fantastisch mooi kamphuis, met openluchttheater, in de bosrijke […]