Wegens succes een extra voorstelling op donderdag 27 december.

Raad eens hoeveel ik van je hou gaat over het onderzoeken van tegenstellingen: groot en klein, ver en dichtbij, samen en alleen. Het gaat ook over THUIS en wat thuis zijn is. Waar en bij wie voelt jij je thuis? Is thuis zijn een plek of een gevoel? Hoe kun je iemand zich thuis laten voelen..

Een meespeelvoorstelling voor kleuters, geïnspireerd op de beroemde prentenboeken van Sam Mc Bratney en Anita Jeram, om warm van te worden!

Gespeeld door: Fleur van Gelderen


Raad eens hoeveel ik van je hou speelt tijdens het WinterFEESTival. Hofplein biedt jong en oud(er) drie dagen lang een goedgemutst festivalprogramma met verfrissende voorstellingen en héél veel creatieve activiteiten! Kom knutselen op het doe-het-zelf-plein, ga verkleed op de foto, volg een workshop theater door Jeugdtheater Hofplein, doe mee aan een theatrale rondleiding en ontwerp je eigen poster bij de tekentafel.

Reserveer hier je tickets

Info

Raad eens hoeveel ik van je hou gaat over het onderzoeken van tegenstellingen: groot en klein, ver en dichtbij, samen en alleen. Het gaat ook over THUIS en wat thuis zijn is. Waar en bij wie voelt jij je thuis? Is thuis zijn een plek of een gevoel? Hoe kun je iemand zich thuis laten […]