Verhalen uit de hoge hoed: Joris en de draak

Joris en de draak

Lang, lang geleden leefde er een grote en gemene draak die op zoek was naar het allermooiste meisje van de stad, om haar op te eten.. De koning wist niet wat hij moest doen. Het ging namelijk om de prinses, om zijn eigen dochter. Maar toen kwam Joris. "Stop!" schreeuwde hij. "Ik ben Joris, de dapperste ridder van het land. Je zult de prinses niet krijgen, voordat je met mij hebt gevochten." Zou Joris de draak kunnen verslaan en de prinses redden?

 

  Verhalen uit de hoge hoed

  Voor de allerjongste theaterfans spelen Stip en Stippel iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes. In de muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen we je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

 

  Bekijk hier alle andere sproojes van Verhalen uit de hoge hoed van dit seizoen!Verhalen uit de hoge hoed: Joris en de draak

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Cast & crew

De sprookjes van Verhalen uit de hoge hoed worden gemaakt en gespeeld door Miquel Kapel, Rik van der Loos, Gabriel van der Pluijm, Nadia Post, Tiffany Vicario, Maaike Wijntje en Dionne Zwennicker.

 

  Ontwerp decor & kostuums

  Yvette Bras

 

  Productie

  Laura Vermeulen

 

  Programmering

  Maartje Wikkerink

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 29 oktober 2023

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Voorstelling Zadkine zaal Verhalen uit de hoge hoed Stip en Stippel    Leeftijd: 3+