Nieuws

Beëindiging samenwerking MT010

vr 30 juni 2023

Per het nieuwe schooljaar ’23 – ’24 beëindigen LMC Voorgezet Onderwijs (VO) en Jeugdtheater Hofplein de samenwerking ten aanzien van de MT010 (Mavo voor Theater).

Nationale Jongeren Herdenking

do 13 april 2023

Op 4 mei 2023 vond de Nationale Jongerenherdenking opnieuw plaats in het Nieuwe Luxor Theater, met ook dit jaar weer een programma dóór en vóór jongeren. Theater is bij uitstek de plek om vragen en gedachten over de geschiedenis, oorlog en vrijheid levend, concreet en persoonlijk te maken.

Warme Kerst 2022

za 24 december 2022

Een feestelijke avond voor 500 kinderen en hun families die niet vanzelfsprekend in het theater (kunnen) komen. Op deze avond worden alle stoelen van het Hofpleintheater voor deze gezinnen gereserveerd bij de kerstvoorstelling De blote kleren van de keizer.

Kerstlunch Rotary Club Rotterdam

wo 21 december 2022

Als onderdeel van het programma, waren wij aanwezig bij de kerstlunch van de Rotary Club Rotterdam. Hier verzorgde een deel van de cast van Aladdin van het Afrikaanderplein een mooi optreden.

Theater voor een tientje!

di 22 november 2022

In een tijd waarin alles duurder wordt en steeds meer kinderen, jongeren en gezinnen niet meer kunnen meedoen aan de leuke dingen die het leven mooier maken, gaat Jeugdtheater Hofplein door met de actie Theater voor een tientje.

Alle kaarten voor Aladdin van het Afrikaanderplein kosten daarom voor zowel kinderen als voor volwassenen slechts € 10,-