Technieklessen

Praktische info

  • Vanaf januari 2025
  • Vanaf 8 jaar
  • Hofpleintheater
  • Meer info volgt later
Op de locaties:
Rotterdam-Noord

Delen

Licht, geluid, actie!

Wel een liefde voor theater maar geen behoefte om op het podium te staan? Dan hebben we heel speciaal aanbod voor jou: de backstagelessen waarin je in de technieklessen alles leert over het vak van technicus bij Hofplein.

Dus ben jij nieuwsgierig wat er technisch allemaal komt kijken bij een grote zaalvoorstelling van Hofplein? Zou je zelf aan de slag willen met het nadenken over licht in een voorstelling en verschillende lichtstanden willen uitproberen? Ben je benieuwd hoe je met een microfoon effecten op een stem krijgt? En… word jij niet duizelig van alle schuifjes en knopjes op het mengpaneel?

Dan zijn de technieklessen iets voor jou!

In de grote zaal en de studio’s van het Hofpleintheater ga je aan de slag met theatertechniek. Onder leiding van de echte theatertechnici leer je de backstage van het theater kennen en mag je zelf aan de slag met een licht- en geluidsontwerp en de uitvoering daarvan.

Gratis proefles

Heb je interesse in de technieklessen maar wil je eerst ervaren of het echt iets voor jou is? Dat kan! Op donderdag 10 oktober van 15.30 tot 17.30 uur vindt er een gratis proefles plaats. Meld je aan via onderstaande button.

Inschrijven

Meer info over de technieklessen in seizoen 2024 - 2025 volgt later. Je kan je nu dus nog niet inschrijven, maar houd deze pagina in de gaten!

Vragen

Heb je vragen over deze cursus? Kijk dan op onze onze veelgestelde vragen pagina, of neem contact op met Eva of Rianne via 010 - 243 50 55 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Te volgen op de locaties:

Rotterdam-Noord

Hofpleintheater, Benthemplein 13, 3032 CC Rotterdam

Lessen voor de leeftijden:
4 - 5, 6 - 7, 8 - 12, 12+