Zomerschool

Praktische info

  • 19 t/m 23 augustus
  • 6 t/m 12 jaar
  • € 35,-
  • € 15,- korting met het Vakantiepaspoort
Op de locaties:
Rotterdam-Noord

Share

De leukste school van de zomervakantie!

Wie wil je spelen? Een prinses in een paleis? Een stoere ridder? Een vliegende superheld? Zeg het maar, op het toneel kan alles. En jij speelt de hoofdrol!

Deze zomer organiseert Jeugdtheater Hofplein weer de Zomerschool! Samen met een ervaren theatermaker ga je aan de slag met tekst, improvisatie en beweging. De dag start om 09.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Het resultaat wordt aan het einde van de dag, om 16.00 uur, gepresenteerd aan ouders of andere familieleden en vrienden.

Een kaartje voor Zomerschool kost € 35,- per dag en je kan net zoveel dagen mee doen als je zelf wil. Met je Vakantiepaspoort krijg je (voor één dag) € 15,- korting op de Zomerschool! De kortingscode wordt via het Vakantiepaspoort gecommuniceerd.

Let op: je krijgt alleen korting als je het Vakantiepaspoort op de dag zelf kan laten zien. Kan je dit niet, dan betaal je het reguliere tarief. Er is geen lunch inbegrepen bij de zomerschool, daarom willen we je vragen om je eigen eten en drinken mee te nemen.

 

Kaarten

loading...
Vragen

Heb je vragen over de Zomerschool? Neem dan contact op met Eva of Rianne via 010 - 243 50 55 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Te volgen op de locaties:

Rotterdam-Noord

Hofpleintheater, Benthemplein 13, 3032 AA Rotterdam

Lessen voor de leeftijden:
4 - 5, 6 - 7, 8 - 12, 12+