TOF

Theaterfestival van de Onbeperkte Fantasie

Tijdens het festival treden onze drie groepen met spelers met een verstandelijke beperking op. Elke groep heeft hard gewerkt aan hun presentatie en iedere speler heeft een rol die op het lijf geschreven is.

  Superhelden
  Spel: Sofie Bouma, Filip de Goede, Tim Groenewegen, Alex Groenewold, Jesse Joosten, Jesper Kwinkelenberg, Shanel Lith, Pepijn Stratmann en Thijmen Velding

 

  Koopman van Rotterdam

  Als de mooie Portia erfgenaam wordt zal ze aan de wens van haar vader dienen te voldoen. Ze zal moeten trouwen met de prins die het portret vindt. Vele prinsen willen haar hart en daar ziet ze best tegenop. Zo ook Bassiano wil het hart veroveren van de mooie Portia en brengt hierdoor zijn beste vriend Antonio in de problemen. Deze staat daardoor op het punt zijn hart te verliezen aan Shylock.

  Spel: Antonio Blazev. Jelmer Kempen, Patrick Kho, Marieke Kooij, Jair Maarsen, Guy Muis, Desiree Spencer, Tibbe Versteegen en Matthijs Withaar

 

  Waar is Harry?

  Kruimeltje heeft lange tijd naar zijn vader gezocht. En het zag er naar uit dat dat niet goed zou komen. Vele jaren later is Kruimeltje opnieuw zijn vader kwijt. En dat op het moment dat er iets belangrijks in het leven van Kruimeltje staat te gebeuren. Kruimeltje is vastbesloten. Hij moet zijn vader vinden, want zonder zijn vader kan het niet doorgaan.

  Spel: Sabrina Boekee, Albert Candel, Gert Jan Notenboom, Roel Pol, Noah van der Stokker en Marguerita TheeuwesTOF

Let op: TOF speelt in De Entree in De Theaterschool (Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ Rotterdam-Delfshaven).

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info