Theaterles peuter

Praktische info

CURSUS OKT 2024-DEC 2024

Algemene informatie
• 2 – 3 jaar
• 45 minuten per week
• Start oktober ’24
• Barendrecht, Delfshaven en Nesselande
• € 83,-
• Inschrijfgeld € 10,- (alleen voor nieuwe deelnemers)

Delen

Peutertheater 2-3 jaar

Hoe loop je als je boos bent? Stamp of kruip je dan? Kleine vragen, grote bewegingen: we gaan met kinderen én ouders aan de slag!

In het peuterprogramma gaan we iedere week samen op reis met en door onze fantasie. Op bezoek bij de koning? Samen een taart maken voor de verjaardag van Beer? Speel maar mee! We werken met herkenbare thema’s, bijvoorbeeld uit prentenboeken. Peuters vinden het spelen van verhalen heerlijk en leren in dit programma spelenderwijs emoties herkennen en imiteren. In de lessen dansen en zingen we, beelden we uit en maken we veel plezier. Rustmomenten worden gecreëerd door het luisteren naar verhalen en muziek maar ook door het kijken naar anderen. Al doende ontwikkelen we de motoriek, ontdekken we onze eigen ‘ik’ en leren we misschien wel nieuwe woorden.

Extra leuk: iedere week doet één ouder per kind actief mee.

Inschrijven theaterles

Klik op onderstaande buttons om jezelf in te schrijven voor de lessen.

Vragen

Heb je vragen over deze cursus? Kijk dan op onze onze veelgestelde vragen pagina, of neem contact op met Eva of Rianne via 010 - 243 50 55 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Gratis proefles

Wil je eerst ontdekken wat een theaterles inhoudt en de gezellige Hofpleinsfeer voelen? Dat kan! Tussen maandag 16 en zondag 22 september 2024 vinden er voor alle leeftijden gratis proeflessen plaats op onze 10 leslocaties in en rondom Rotterdam. Voor meer informatie over de proeflessen en voor het inschrijven ga je naar onze speciale proeflespagina.

Want stiekem doen we allemaal aan theater. Zingen in de douche, dansen en springen in de regen, doen alsof je op een andere plek bent én soms sta je zelfs voor de spiegel en geef je een optreden aan een denkbeeldig publiek. Er schuilt een Hofpleiner in ons allemaal, ook in jou!

Te volgen op de locaties:

Barendrecht

Waterpoort, Middeldijkerplein 9, 2993 DL Barendrecht

Lessen voor de leeftijden:
2 - 3, 4 - 5, 6 - 7, 8 - 12, 12+

Delfshaven

De Theaterschool, Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ Rotterdam

Lessen voor de leeftijden:
2 - 3, 4 - 5, 6 - 7, 8 - 12, 12+, 14+

Nesselande

IKC Het Spectrum, Robert van 't Hoffstraat 10, 3059 PN Rotterdam

Lessen voor de leeftijden:
2 - 3, 4 - 5, 6 - 7, 8 - 12, 12+