Rotterdam Zuid

Welkom bij Jeugdtheater Hofplein Rotterdam Zuid!

Iedere zaterdag wordt een gedeelte van het Montfort College omgetoverd tot dé plek voor jeugdtheater in Rotterdam Zuid! Kinderen vanaf 4 jaar gaan hier iedere week aan de slag met theater, zang en dans.
In Rotterdam Zuid staat onze gastvrouw Yolande klaar voor vragen van deelnemers, ouders en theaterdocenten of voor zomaar even een gezellig praatje. Yolande is alleen op lesdagen bereikbaar op 06-29359108.

 

Rooster

In Rotterdam Zuid bieden we een cursus aan voor kleuters, de deelnemers vanaf 6 jaar spelen allemaal mee in een theaterproject.

 • Kleuter: 10.00-10.45 uur
 • ZU 6,7 jr: 10.00-11.00 uur
 • ZU 8-12 jr: 11.00-13.30 uur
 • ZU 12+: 12.30-14.45 uur

   

  Rotterdam Zuid speelt: Wonderkind van Zuid

  ‘School is onzin,’ zeggen de ouders van Tilda. Daarom houden ze haar thuis. Dat is best raar en ook heel jammer voor Tilda, die bijzonder slim is en graag naar school wil. Ze houdt van lezen, is niet op haar mondje gevallen en heel anders dan haar ouders en broer, die de voorkeur geven aan Netflix boven het lezen van een goed boek. Op haar 11e komt de leerplicht erachter dat Tilda nog nooit naar school is geweest en gelukkig mag ze dan eindelijk naar school. Daar ontdekt haar juf al snel dat Tilda bijzonder veel kan en heel intelligent is. Maar van de vreselijke directrice van de school, die een hartgrondige hekel heeft aan kinderen, mag ze absoluut geen klas overslaan. Ze gunt geen enkel kind een droom of goede toekomst. De stoere Tilda is echter allesbehalve bang voor haar en wordt aanvoerder van een verzetsteam tegen deze afschuwelijke vrouw om op te komen voor al hun idealen en dromen!

  We gaan werken met tekst, beweging (urban) en zang.

   

  Dataoverzicht

 • Klik op onderstaande buttons om de dataoverzichten te downloaden
  4-5 jaar 6-7 jaar 8-12 jaar & 12+ Korte cursus

   

  Inschrijven

 • Klik op onderstaande buttons voor het aanbod en inschrijving
  4-5 jaar 6-7 jaar 8-12 jaar

   

  Inschrijven 12+

 • Schrijf je nu in via de onderstaande buttons. Bij nieuwe deelnemers wordt € 10,- inschrijfgeld in rekening gebracht.

  Nieuwe deelnemerHuidige deelnemer

 • Locatie

    Montfoort College, Montessoriweg 14, 3083 AN Rotterdam

  Leeftijd: 6+