Steun Hofplein zakelijk

Culturele ambassade

De Culturele Ambassade Rotterdam (CAR) levert een bijdrage aan een creatieve en inspirerende omgeving waarin kinderen en jongeren, zonder onderscheid, kunnen kennismaken met theater door beoefenen, proeven en ontmoeten van kunst en cultuur, en theater in het bijzonder. Theater geeft hiervoor een open podium en integreert diverse kunstvormen ongeacht cultuur of continent.

 
 
 
 
 
 
samen sterk!

Projecten

Wil je met jouw bedrijf een specifiek project adopteren of initiëren, neem dan contact met ons op. Er zijn bijvoorbeeld deelnemers, bijzondere voorstellingen of maatschappelijke projecten die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Doe een bijdrage voor kinderen en jongeren voor wie deelname aan de theateractiviteiten niet vanzelfsprekend zijn, doordat de contributie een financiële drempel is. Of ondersteun een voorstelling waardoor we die unieke theatermaker een opdracht bij Hofplein kunnen verstrekken. Ook zijn er maatschappelijke projecten op allerlei plekken in de stad, zoals Karavaan Hofplein, de Theaterwerkplaats en de zogeheten pleintjesactviteiten in verschillende pleintjes in de stad.

Meer weten? Neem contact op met Audrey Janssen via onderstaande button of telefonisch via 010 243 50 55.

 

neem contact op

Adopteer een stoel

Op 5 november 2020 bestaat Jeugdtheater Hofplein 35 jaar! We hebben één verjaardagswens : 496 nieuwe stoelen in ons Hofpleintheater en de vloerbedekking rondom de zaal vervangen, zodat de huidige en toekomstige generaties kinderen en jongeren weer lekker op het puntje van een goede stoel kunnen zitten. Bij het vervullen van deze wens kunnen we wel wat hulp gebruiken!

Een rijtje eigen stoelen in het Hofpleintheater met jouw bedrijf? Hoe leuk is dat! Je kan een of meerdere van de nieuwe stoelen in het Hofpleintheater adopteren voor een periode van 5 jaar. Dit kost eenmalig € 400 per stoel. Je kan je eigen plek(ken) in de zaal kiezen en ook zelf een kort tekst of de bedrijfsnaam doorgeven die we op de stoel kunnen vermelden.

 
 

adopteer een stoel